ofelia sims2

 

Начало/ Home
Информация/ Info
Любопитно/Gossip
Приказки/ Stories
Симове/ Full sims
Дрехи/ Clothes
Аксесоари и генетики/Accessories & Genetics
Теми/ Themes
Домашни животни/ Pets
Постройки/ Buildings
Уроци/ Tutorials
Кодове/Cheats
Вашите въпроси
Игри/Games
Банери/ Banners


Full sims

Информация/ Info / Free Time

Free Time
13.07.13 11:31

Автор:Ofelia
7-мо допълнение

bulgarian-sims2-site.dir.bg photo freetime.gif


Седмото допълнение на играта The Sims 2 е Free Time, дата на излизане 26 февруари 2007,  ето какво ни предлага:

Най-голямата новост е въвеждането на хобита на симовете. Включени са 10 различни хобита. Всеки сим има собствено предпочитание към дадено хоби. За да се увеличи ентусиазма към дадено хоби, има различни видове дейности. За всички видове хобита има абонамент за списание, което допринася за увеличаване ентусиазма на сима, а също и възможност за създаване на блог.

Изкуства и занаяти / Arts & Crafts
- Рисуване, грънчарство и шивашка промишленост - симовете могат да създават различни предмети, за да украсят дома си или да продават и печелят пари - възглавнички, мечета, завеси, различни вази, купи , картини, чинии и мн, др.

Кухня / Cuisine
- Това е дейността, свързана с кулинарията - готвене. Това хоби позволява да отключим нов вид храни - пържени картофи, сирене и мезета. Дава и възможност за състезаване в конкурс, където чрез представяне на ястие, симовете ще бъдат оценявани.

Филм и литература / Film & literature
- Въведени са много и различни филми за гледане от телевизора. А от компютъра могат да се пишат книги с различна тематика, които могат да нося и приходи след продажбата.

Фитнес /  Fitness - Освен познатите ни гимнастика, плуване и йога, симовете вече могат и да тичат за здраве, да пият протеинови напитки и да използват нов фитнес уред - колело.

Игри / Gaming - Разнообразието  от цифрови игри вече могат да бъдат закупени и да се играят от компютъра. Всички те са действителни ЕА игри, а именно -
Spore , MySims , FIFA 08 , The Sims 3 и Command & Conquer 3: Tiberium Wars . Симовете могат да играят срещу друг сим на обществените места.

Музика и танци / Music & Dance - Симовете могат да свирят на цигурка и пиано (както и на китара, бас и барабани, ако имате допълнението Uuniversity). Могат да играят и балет и да създават собствена музика. Въведени са и танцови конкурси.

Природа / Nature
- Включва градинарство, риболов и колекциониране на различни насекоми - бръмбъри, пеперуди и паяци. Колекцията може да се окачи на стената или  да е на масичка. По време на търсене на различни видове има шанс симът да бъде подгонен от рояк оси. Също така симовете получават ентусиазъм за опазване на природата като учат за хигиената.

Наука / Science
- През телескопа симовете могат да гледат планети, съзвездия и НЛО и да ги изучават. Могат да извикат и извънземни. Ако са възрастни ще бъдат оплодени с извънземно бебе без значение какъв пол са. Допълнителни ентусиазъм точки могат да трупат и като гледат прогнозата за времето по телевизора.

Спорт / Sports - Симовете могат да играят футбол, американски футбол и баскетбол. Гледайки спортния канал по телевизията също увеличават ентусиазма си.

Tinkering - Симовете могат да поправят и модифицират различни електроуреди. Има и повредена кола, която след ремонт и боядисване могат да ползват като семеен автомобил или да я продадат за допълнителен доход. Въведена е интересна игра, в която се поставят реки ,планини и накрая влакче, което се движи. Симовете сами трябва да си я построят.

Нов град - Desiderata Valley

Обществените места  - Тайни места, които се откриват след достатъчно занимание с хобито. Там се провеждат и конкурсите.

Нов вид личности : Дух от вълшебна лампа, циганка и личности от всеки вид хоби, които канят нашия сим да членува в техния клуб.

Нови предмети: Прекалено много са, за да бъдат изброени - свързани са, разбира се, с всеки вид хоби. Шевна машина, грънчарски плот, футболно и баскетболно игрище, игра за децата, с която развиват свои способности, цигулка, огледало и лост за балет, бинокъл  и т.н. 

Нови дрехи и прически: Униформи за всеки вид хоби. Много нови спортни дрехи.

Нови професии - Oceanographers, Entertainers, Architects, Dancers, и Intelligence Agents


Теглене и инсталиране:

Линк към играта:

Zamunda

инсталация:

1. Заредете CD 1 на играта.
2. Ще ви поиска CD Key,използвайте keygen-а.Или използвайте този - 
5V66-REO7-HGF4-BIBA-9VTY
3. Сменете крака.
4.Стартирайте играта.
Сrack-а и keygen-а може да намерите в папка  Vitality

Автор:Ofelia

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1648