ofelia sims2

 

Начало/ Home
Информация/ Info
Любопитно/Gossip
Приказки/ Stories
Симове/ Full sims
Дрехи/ Clothes
Аксесоари и генетики/Accessories & Genetics
Теми/ Themes
Домашни животни/ Pets
Постройки/ Buildings
Уроци/ Tutorials
Кодове/Cheats
Вашите въпроси
Игри/Games
Банери/ Banners


Full sims

Информация/ Info / Apartment Life

Apartment Life
13.07.13 11:21

Автор:Ofelia
8-мо допълнение


Apartment Life

Осмо допълнение към Симс2
 
дата на излизане: 26 август 2008

Това  е последното допълнение на играта.


bulgarian-sims2-site.dir.bg photo alifeplaza1.jpg bulgarian-sims2-site.dir.bg photo apartmentlife291.jpg
bulgarian-sims2-site.dir.bg photo apartmentlife331.jpg bulgarian-sims2-site.dir.bg photo apartmentlife41.jpg
bulgarian-sims2-site.dir.bg photo apartmentlife61.jpg bulgarian-sims2-site.dir.bg photo Ofelia1.jpgКакво ново в Apartment Life ?

Нов град -
Belladonna Cove

Нови постройки - интересното е ,че те се обитават от NPC -та/неуправляеми симове/. Ще трябва нашето семейство да си избере един от минимум 4-те апртамента в сградата и да плаща наем за него. Както в университетските общежития, чуждите апатаменти ще бъдат невидими за нас. Но когато почукаме на съседската врата, може да ни поканят на гости. Ще е нужно да сме в добри междусъседски отношения, защото в противен случай , ще ни се повиши наема. Богатите семейства могат да си наемат иконом.

В обществените места също  има новости. Една от тях е монетен автомат за дребни сладки и напитки. Има и уличен брейк - танцьор. А също така и различни социални групи, които  са облечени еднакво и ще поздравяват по един и същи начин. Има детски площадки с много нови игри и развлечения за децата.

От носталгия по Makin' Magic е включен интересен нов вид личности : вещици!!!
Те сат три вида: добри, зли и неутрални. За да станем част от тяхната общност, ще е нужно първо да се сприятелим с тях. Щом вече са ни приели, автоматично ще можем да играем и с нов котел, книга за магии и възможност да посещаваме тайно място. Ако практикуваме достатъчно магическото изкуство ще можем сами да прави отвари и магически предмети. Вещиците ще могат да  променят времето, да правят зомбита, да призовават симове, да осветяват наоколо, да правят сима дебел или кожа и кости.

Нови интеракции:  Във всекидневието на нашите симове ще помагат различни и нови науки: Fire safety, Anger Management, Lifelong Happiness, Physiology anf Couples Counseling.  Ако телефонът звъни често, симовете ще могат да го настройват на безшумен режим. Ще има нови поздрави, движения и различни взаимодействия с децата и бебетата.

Нови предмети: Има нови мебели и декорации в класически и модерен стил:  сгъваемо легло /  вдига се към стената/, голям плазмен телевизор, легло с навес, вентилатори, различни видове рафтове и много дребни декоративни предмети. За строителите  има нови врати ,прозорци  и дори вити стълби. Най-интересното е, че  има добавена опция за поставяне на картини и лампи по стената на различини височини.

Нови дрехи и прически: Както във всяко допълнение , и тук не липсват нови дрехи, но  са предимно спортни. Прическите за мъже повечето са с шапки , а за жени-   наистина страхотни.


Теглене и инсталиране:

Линк към играта:

Zamunda


Инсталация:
1.Изтеглете и инсталирайте The Sims 2 от
ТУК.
2.Маунтвате.
3.Инсталирате.
4.Използвайте CD-key от 
keygen-аили използвайте един от следните:
     2XL4-R5BG-BPSE-GBPS-JRLD
    SSW6-DYDH-JPAH-AJPA-MRLD
    SX6N-YF33-4KS6-24KS-ARLD
    A76W-H6LV-HQ2Q-LHQ2-URLD
    JD5V-RVD6-QG2H-YQG2-MRLD
5.Сменете крака.
6.Стартирайте играта.
Сrack-а и keygen-а може да намерите в папка  Crack
Текст : Ofelia


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1731