ofelia sims2

 

Начало/ Home
Информация/ Info
Любопитно/Gossip
Приказки/ Stories
Симове/ Full sims
Дрехи/ Clothes
Аксесоари и генетики/Accessories & Genetics
Теми/ Themes
Домашни животни/ Pets
Постройки/ Buildings
Уроци/ Tutorials
Кодове/Cheats
Вашите въпроси
Игри/Games
Банери/ Banners


Full sims

Любопитно/Gossip / Любопитни животни

Любопитни животни
07.07.13 12:56

Автор:Ofelia

Здравейте,
аз съм Ofelia и тук реших да ви представя нещо интересно. С допълнението Pets вече можем да играем с различни видове домашни любимци- кучета, котки, хамстери, папагали, рибки.  Но тук ще ви запозная с други животни от различни допълнения, които са доста любопитни. Те се срещат по-рядко, но си заслужава да ги видим в играта.www.bulgarian-sims2-site.dir.bg photo social_bunny11.jpg

Когато наш сим е изключително самотен, няма приятели, не говори продължително време с никой , неговата черта за социални отношения спада до минимум - тогава пристига на помощ Социалното зайче. То е много приятелски настроено към нашия сим, но невидимо за останалите симове. Придвижва се като подскача, говори и прегръща сима, докато той се почувства по-добре. Зайчетата са три вида- розови, сини и жълти. Ако на един и същи лот се срещнат две зайчета от един и същи цвят, много вероятно е , те да се сбият. Ако се срещнат розово и синьо  - флиртуват. Което и да е зайче ако срещне Therapist / доктора, който се справя със стремежите на симовете/ , двамата започват да си шушукат и кикотят преди да напуснат лота. Не е нужно допълнение към играта, за да срещнем Социалното зайче.

www.bulgarian-sims2-site.dir.bg photo skunks1.jpg

За да срещнем Скункс трябва да имаме допълнението Pets. Скунксът се появява случайно около домовете на симовете, но е по-вероятно да се случи, ако къщата не е почистена добре и има боклуци наоколо, както и домашен любимец. Той не е дружелюбен. Дали ще го погалим, гледаме или изгоним от лота, има 95% вероятност да  напръска сим или животно с миризлива течност. Тогава нуждата за хигиена на сима или животното пада до минимум. Върколаците имат по-голям шанс да го погалят без да бъдат напръскани. Servos/Роботите/ и PlantSims /Симовете-цветя/ ще бъдт напръскани от скункса, но без резултат.

www.bulgarian-sims2-site.dir.bg photo pinguinhw311.jpg

Пингвин може да видим, ако имаме допълнението Seasons. Той се появява около домовете на симовете през всички сезони, но предпочита зимата. Вероятността да се появи е по-голяма, ако на лота има сняг, снежен човек и риба. Рибата е любимата му храна - дори ще я изяде, ако е на земята. Ако види на стената риба, ще подскача в опити да я достигне, но безрезултатно. Обича да си говори със Снежния човек , дори и да е полуразтопен, и с Плашилото. Нашият сим има възможност да го погали или да го изгони от лота. При погалване, му се вдигат социалните отношения. Ако има много натрупан сняг, Пингвинчето се пързаля по него. А на тревата- може да се изпишка. Домашните любимци ревнуват стопаните си от Пингвина. Възможно е да се изнервят и да пикаят навсякъде, докато не ги погалят и тях.

www.bulgarian-sims2-site.dir.bg photo cowplant11.jpg

Хищното растение или Laganaphyllis Simnovorii  се появява с допълнението University. То е награда от професията Естествознание /Natural Science/. Веднъж поставено на лота, то трябва да бъде хранено на всеки 12 часа с огромен бут - месо. Ако не е нахранено, растетието-крава изплезва език, на който има парче торта. Всеки сим, дори неконтролируемите за нас, може да се опита да вземе тортата, но неминуемо ще бъде изяден. Единствено симовете с много ниска хигиена имат шанс да оцелеят. Това е лесен начин да се отървем от даден сим, но и много опасно , защото Хищното растение не подбира. Може да изяде и любим наш сим. Затова е добре да бъде оградено с ограда и заключена врата за гости и неконтролируеми симове. Веднъж изяло човек , обаче, хищното растение може да бъде издоено. Млякото му е чудотворно- подмладява  с 5 дни симовете, които пият от него. За Серворобота -  единственият начин да умре е да бъде погълнат от Хищното растение. В последния клас в университета в специалността биология се изучава Laganaphyllis Simnovorii .


www.bulgarian-sims2-site.dir.bg photo 10-horz1.jpg

Pack Leader или Водач на глутницата е вълк с тъмна козина и жълти светещи очи. Той идва с допълнението Pets. Появява се около къщите на симовете само през нощта. Можем да играем с него като с обикновено куче и да го галим. Но ако наш сим се сприятели с него, има голяма вероятност Вълкът да го ухапе. А неговото ухапване означава превръщане във Върколак. С кодове можем да го направим домашен любимец -  той си остава вълк, но обикновен, вече не е алфа и не може да превръща с ухапване. Въпреки това привичките му са като на вълк - вие, активен е през нощта. Ако имаме друго домашно животно и то се сбие с вълка, със сигурност ще загуби битката, но има и вероятност да напусне стопаните си.

ofelia photo cat2.jpg

За да видим и играем с такава котка е нужно да имаме допълненията Pets и Apartment Life.  Важно е да играем с вещица, изучена до ниво 5 неутрални магии. Тя трябва да си измайстори или купи нужните съставки за магията Appello Cattus Amicus. Тази магия води до появяването на Магическата котка.  Тя може да е бяла, черна ,кафява или сива, но е полупрозрачна. Когато се движи , около нея пръска светлина.Като останалите котки е - можем да играем с нея, да я тренираме, да я храним, да я поощряваме или да и се караме. Но има и някои разлики - Магическата котка не може да се чифтосва с други животни, не може да променя външния си вид/ през огледалото/, не може да работи, не се записва в регистъра за животни и не може да бъде отнета от служителите по контрол над животните. Ако нуждите и станат изключително ниски, тя ще изчезне, но нашата вещица може отново да я призове чрез магия. Други разлики от нормалните котки са, че магическата няма нуждата bladder- не е нужно да ходи до тоалетна. Освен това със същата магия може да бъде призована на обществено място ,на почивка или в колежа. Ако вещицата кръсти котката , то при всяко следващо призоваване, ще се появява една и съща котка. Но ако не и е дадено име, при всяка магия котките ще са различни.


Надявам се да ви е било интересно и забавно!
Автор: Ofelia
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0675