ofelia sims2

 

Начало/ Home
Информация/ Info
Любопитно/Gossip
Приказки/ Stories
Симове/ Full sims
Дрехи/ Clothes
Аксесоари и генетики/Accessories & Genetics
Теми/ Themes
Домашни животни/ Pets
Постройки/ Buildings
Уроци/ Tutorials
Кодове/Cheats
Вашите въпроси
Игри/Games
Банери/ Banners


Full sims

Вашите въпроси / Как да свалям дрехи и предмети?

Как да свалям дрехи и предмети?
04.07.13 15:59Как да свалям дрехи, предмети,

хакове и да мога да играя с тях?

Това е един от най-често

задаваните въпроси.

А ето и начините :

 

 

Дрехи, прически, хакове се свалят в  My documents / EA Games / SIMS2 / Downloads. Ако нямате папка Downloads, направете си. След това екстрактвате (разархивирате) с дясно копче и съответната прическа , дреха  или хак е вече в играта. Не прекалявайте с хаковете - те объркват играта. Свалете не повече от 2 или 3 хака.

Предметите също се свалят в My documents / EA Games / SIMS2 / Downloads.  Ако  имате допълнения на играта, нужно е, преди да влезете в играта да отметнете Enable, там където има две възможности: Enable/ Disable.

Цели симове и цели постройки отново се свалят в My documents / EA Games / SIMS2 / Downloads. След като ги екстрактнете (разархивирате), се появява иконка. Натискате я с два бързи клика с ляв бутон на мишката. Появява се нов прозорец, в който имате две възможности : да инсталирате или не. Отметнете Install и вече можете да играете с изтегления сим или постройка.

Някои плочки и тапети се свалят като симовете, а други като предметите. Ще разберете след като екстрактнете (разархивирате). Ако се появи иконка - начина за сваляне на симове. Ако не се появи - начина за сваляне на предмети.

Терените се запаметяват в EA Games\Sims 2\SC4Terrains 

CAS - овете се запаметяват в c:\Programs\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\GlobalLots Ако имате допълнения, трябва да сложите CAS!.package във всяко поотделно. Не забравяйте да копирате оригиналния  CAS и да го запазите в някой ваш файл в компютъра. Ако все пак сте го изтрили, може да го изтеглите от тук -

Original Cas

А как да си направите CAS по ваш вкус - погледнете в секция Уроци.

 

Важно! Някои прически, дрехи и предмети изисккват меш. Меш е основата, върху която се правят нещата Без него, много от нещата няма да ви се появят в играта Затова, когато сваляте , огледайте се дали е включен меша или трябва да го търсите. Ако пише mesh included, означава , че дрехата, прическата или предмета е пакетиран заедно с меша и не е нужно да правите нищо повече. Има случаи, в които не е включен и е даден линк - проследете го , за да намерите правилния меш. Той се сваля отново в My documents / EA Games / SIMS2 / Downloads и се екстрактва (разархивира).

Не използвайте програми като Флашгет или Биткомет, за да сваляте тези неща. Изчакайте, появява се прозорец с три опции: Open, Chancel ,Save. Изберете Save.

Ето как изглеждат мешовете! 
 

 
Но понякога нямат картинки и трябва да ги търсим по номера.


А това е папката  Downloads и пътят към нея:
Отметките в червено показват иконките, които трябва да се появят след разархивирането на симове или постройки:Причини ,за да не се появят теглените неща в играта:

1. Не сте изтеглили меша на съответната дреха, прическа или предмет.

2. Това, което теглите има изискване към някое допълнение, а вие го нямате.

3. Нямате програмата Color Enable Package 

4. Нямате програмата Sims2Pack Clean Installer 

5. Грешите папката, в която трябва да бъдат изтеглените файлове.


За програмите по-горе -  натиснете
ТУК
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2975